top of page
Bryllupsfotografering i midnattsol i Lofoten
ANANAS MEDIA ikon hvit.png

Fotografi og medietjenester i Nord-Norge

ANANAS MEDIA

Hei!
Jeg heter Karianne og har en 11 år lang karriere som bryllupsfotograf bak meg. Dette blir en stadig større lidenskap, og jeg elsker å utfordre kreativiteten min for å skape unike bryllupsbilder som mine par kan se tilbake på med glede for resten av livet.
Bryllupsfotograf Karianne Klovning
Bryllupsfotograf i Lødingen, Nordland
Naturlig og autentisk
testimonial2.png
testimonial 3.png
20230921_084700000_iOS_edited.jpg

Det er slike reaksjoner jeg ønsker at dere skal få<3

Bryllup i Lødingen, Nordland
"Etter en helt magisk dag med utallige inntrykk var det litt overraskende for oss at et av de store inntrykkene skulle være hvor fantastisk bryllupsfotografen var. Men sånn er det å møte på Karianne. Hun har et vesen og en tilstedeværelse som gir inntrykk, samtidig som hun på en eller annen måte klarer å være usynlig. Karianne ser mennesker. Hennes øye for kontakt og relasjoner er unik, og vi er enormt imponerte over de øyeblikkene hun har fanget blant oss og gjestene våre. Med en letthet og trygghet guidet hun oss gjennom de mer oppstilte bryllupsbildene slik at både situasjonen og bildene ble naturlige og fulle av kjærlighet. Det var jo for å feire kjærligheten at vi var der, og det finnes ingen fotograf i verden som passet bedre til å forevige det sammen med oss, enn Karianne."

Julie & Jørgen, Vestbygda 2021

Bryllupsbilde på Ulriken

Hva koster det for bryllupsfotografi?

Bryllupsblogg
Søk inspirasjon for bryllupsfotografering ved å lese blogginnlegg med utvalgte bilder fra bryllup jeg har fotografert!
Bryllupsfotograf i Lofoten
Kontakt meg

Har dere funnet dato og er klar for å bestille fotografering? Eller er det noe mer dere lurer på? Send meg gjerne en melding via skjemaet!

Takk for at du kontakter meg. Jeg kommer tilbake til deg om kort tid! Sjekk gjerne søppelpost om du ikke får snarlig svar.

bottom of page