top of page
06082022-266.jpg

Hvorfor velge Ananas Media?

HVORFOR VELGE MEG?

Det finnes et hav av bryllupsfotografer der ute å velge mellom.

Så hvorfor velge meg som bryllupsfotograf?

Jeg liker å holde det enkelt
Det betyr at jeg vil at dere skal tenke minst mulig på meg både før og under bryllupet. Jeg ber om deres fulle tillit (men selvfølgelig basert på deres ønsker), og kjører mitt løp.
Ingen reisekostnader 3 timer fra Bergen
Er bryllupet ditt innenfor en 3 timers kjøretur fra Bergen, kommer det ingen reisekostnader utenom. Dette gjelder også ferger og bompenger!
Kanskje den raskeste leveringen på markedet
I mange tilfeller må du vente uker, og kanskje flere måneder, for å se bryllupsbildene. Jeg jobber intenst og effektivt og garanterer levering etter 10 dager på heldagspakkene.
Spontan og tilpasningsdyktig
Jeg trenger ikke et superdetaljert opplegg jeg skal følge eller så og så mye tid på noe som helst. Dere setter opp timeplanen 100% etter deres ønske, og jeg følger etter, samtidig som jeg gjerne kommer med innspill om ønskelig.
10 års erfaring
Min lidenskap for bryllupsfotografering begynte i 2013, og er stadig voksende. Gjennom disse årene har jeg bygget en erfaring som gjør arbeidet mitt både effektivt og laid-back, men i høy kvalitet.
Levende, friske og naturlige bilder
Min stil fokuserer på variasjon, jeg liker å bruke omgivelsene flittig for et kreativt uttrykk, samtidig som jeg er glad i klassiske men naturlige bilder. Jeg er glad i store smil og glede, og alle slags følelsesladde øyeblikk. Farger er også noe jeg er glad i, slik at uttrykket blir naturlig og friskt. 
9DDB5144-3F3E-4BC6-A6D5-BF2EE9693C36.JPG

FORTSATT USIKKER? DETTE SIER NOEN AV

MINE TIDLIGERE BRUDEPAR:

20200801_124741200_iOS.jpg
«Vi var egentlig ikke sikre på om vi skulle ha en fotograf i det hele tatt. Veldig glad for at vi bestemte oss for fotograf og enda mer glad for at det ble Karianne. Etter vielsen har vi fått mange gode tilbakemeldinger fra gjestene om hvor hyggelig og flink hun var i vielsen. De blir nok enda mer imponert når de snart får se alle de fine bildene også. Beste anbefalinger til andre som trenger en fotograf, Karianne kan virkelig anbefales.”
Marielle & Ken-Jøran
Lofoten 2020
Ofte stilte spørsmål
Hvor mye må vi betale i reisekostnader?
Reise- og bokostnader er inkludert i pakkeprisene i 3 timers radius fra Bergen. I tillegg er jeg ofte i Lofoten, slik at om det klaffer med at jeg allerede er der vil det ikke bli lagt på reisekostnader. Utover dette er veiledende satser kr 5,- pr kilometer kjøring, og ellers kostnadene av flyreise eller hotellovernatting.
Hva er inkludert i pakkene?
Se gjerne denne siden for å detaljert se hva som inkluderes!
Kan vi få flere bilder enn de som er inkludert i pakkene?
Antall bilder som er oppgitt i pakkene er et minimumsantall, og det blir ofte flere enn de som er listet som inkludert. Jeg velger ut bilder basert på hvilke som er i høy nok kvalitet, og de beste av en serie veldig like bilder.
?
bottom of page