top of page

Vilt og vakkert bryllup i Lødingen, Nordland

Oppdatert: 6. sep. 2023Jeg fikk æren av å ta del i et aldeles nydelig, rørende og så avslappet bryllup i Vestbygda i Lødingen sommeren 2021. Julie & Jørgen ønsket å gifte seg her på grunn av Julies røtter til stedet, og for en dag de fikk.

Ekte nordnorsk sommer med frisk, kjølig vind og regn i luften, men dette var bare med på å gjøre dagen så ekte og rå på en måte jeg aldri har opplevd før.

I tillegg var både dette vakre paret, deres flotte barn og herlige gjester selvfølgelig med på å gjøre dagen helt spesiell. En slik varme, tillit og gjestfrihet jeg opplevde fra dem alle var helt unik. Jeg begynte dagen hos Julie og venninnene som ordnet seg sammen. En stund fylt med latter, gode historier og spenning, samtidig som stemningen var avslappet og hverdagslig. Vielsen fant sted i en nydelig, liten kirke rett ved hvor brudefølget ble friskt mottatt med en god sommervind.


Vi tok noen bilder i pen blomstereng før det bar avgårde til Lofotferga som lå til kai et stykke borte. Her har jeg faktisk jobbet som guide et par turer for noen somre siden, så for meg var det en god trip down memory lane! Planen var egentlig å seile ut på havet, men vinden var såpass sterk at den ble liggende til kai. Men dette gjorde ingenting, og det ble en super stund med god fingermat servert med engangsbestikk og servise fra Julies egne EcoEmballasje. Her ble det både brudevals, opptredener og masse god stemning.


På vei til hovedlokalet stoppet vi ved en strand med nydelig utsikt utover fjord og fjell, og vi fikk tatt noen fantastiske brudebilder som jeg mener gjenspeiler brudeparets personlighet så godt! Det jeg selv liker best med disse bildene er at de inneholder så mye personlighet, perfekt for sprudlende, livlige og lidenskapelige mennesker som de som var tilstede denne dagen. Jeg har sjeldent følt meg så godt tatt i mot - og slik blir det gode bilder av!


Jeg håper dere liker dette lille utdraget fra Julie & Jørgens bryllup i Vestbygda <3

270 visninger

Comments


bottom of page