top of page

Heldagsfotografering i Bodø by

Oppdatert: 6. sep. 2023En grå dag i Bodø stoppet ikke dette bryllupet fra å bli fargerikt på alle mulige måter. Dette var en dag fylt med smil, følelser, latter og liv, noe jeg tror gjenspeiles ganske bra i bildene!


Jeg tok hurtigbåten fra Svolvær denne morgenen og møtte bruden og hennes venninner på Quality Hotel Ramsalt, et helt nyåpnet og fresht hotell midt i Bodø sentrum. Her ble lista lagt for en nydelig dag med god stemning, før vi dro videre til Bodin kirke for vielse.


Brudeparet hadde sett seg ut nydelige locations som vi brukte til bildene, og de gjorde en helt formidabel innsats! Bare se på de Vi hadde det også såå morsomt på shoot sammen med en herlig gjeng forlovere.


Feiringen fant sted på et luftig og flott lokale på hotellet med fantastisk utsikt over sjøen rett utenfor. Her hadde jeg god plass til å fly rundt og fange øyeblikk fra selve feiringen, og koste meg så mye med mange både morsomme og rørende taler, og et ordentlig livlig dansegulv. En fantastisk dag med et fantastisk brudepar, og jeg merker at jeg bare sitter og smiler når jeg ser gjennom disse bildene


Håper dere liker disse utvalgte bildene fra Ragnhild og Thomas sitt bryllup i Bodø!Comments


bottom of page