top of page

Eventyrbryllup i Norges minste kommune

Oppdatert: 6. sep. 2023
Jeg er vokst opp på Utsira, en øy en drøy times fergetur utenfor Haugesund, og Norges minste kommune i folketall. Her bor blant annet min storebror med familien sin, og i fjor bestemte han seg for å fri til sin kjære etter drøyt 11 år sammen og å ha fått tre nydelige barn <3 I mai i år ble det endelig bryllup, en dag jeg ustyrlig gledet meg til fra jeg fikk høre om frieriet året før. Jeg ble spurt om å være deres bryllupsfotograf, noe jeg selvfølgelig takket ja til på flekken!


Bryllupet til Kjetil og Camilla ble en drømmedag. Det var en nydelig, solrik og forblåst dag, noe man ofte opplever på Utsira. Jeg som bryllupsfotograf har aldri opplevd så sterk vind i bryllup før, og her måtte man holde på både slør, slips og barn for at de ikke skulle bli tatt av vinden...! Vielsen fant sted i lille, fine Utsira kirke, og feiringen på vårt egne nyoppussede og familieeide selskapslokale, Krambuloftet.


Frisør: Vind i Håret / Marianne Eggum. Vielse: Utsira Kirke. Prest: Einar Andreassen. "Kakelokale": Sildaloftet Overnatting. Selskapslokale: Krambuloftet. Toastmaster: Kurt Johansen. Kokk: Kai Børresen.

788 visninger

Comments


bottom of page