top of page

Bryllupsfotografering på Lysebu / Øverland GårdEn fantastisk dag med nydelig sommervær - perfekt for utevielse, utendørs mingling gjennom hele dagen og ikke minst; bilder i kveldssolen, min favoritt!


De fleste (inkludert meg som kom fra Lofoten dagen før) overnattet på vakre Lysebu. Her klargjorde nydelige brud Mari seg sammen med sine hele 4 fantastiske og gøyale forlovere, noe som satte en herlig stemning som skulle vare bryllupsdagen ut. Vi kjørte så til Øverland Gård i Bærum - nok et fantastisk sted - hvor vi tilbrakte resten av dagen. Dette er et svært allsidig sted, og her ble det gjennomført både vielse, feiring og bilder innenfor minimal gangavstand.


Mari og Ben André møttes her før vielsen for en rørende first look, så tok vi et knippe bilder - også med de to fine jentene deres og med forlovere. Utevielsen ble magisk (og varm!), og siden vi tok mesteparten av bildene før vielsen fikk brudeparet tilbrakt så mye tid med gjestene som mulig. Mot kvelden fikk vi et magisk kveldslys som skapte en ubeskrivelig og fredfull stemning, perfekt for litt mer fotografering og litt alenetid.


Takknemlig for at jeg fikk ta del i denne dagen

139 visninger

Comentários


bottom of page